Tänään ajelimme ystävän kanssa naapurikaupunkiin isolle kirppikselle.Puljun kokoon nähden tein hintsusti löytöjä.

Ihmiset pitää kovaa hintaa tavarastaan ja koko kirppis-aate (eli myy HALVALLA että pääset eroon) on kyllä täysin unohdettu! Noh,tästä olen aiemminkin puputtanut täällä joten ei siitä sen enempää..

Tämä soma kypärä on myöskin soittokello..oli niin nätti että ostin pois

Lisäksi löysin tytölle hameen jossa kivat sydänvetskarit,sekä sadehousut..ulos katsellessa(räystäät tiputtaa vettä) ovat kohta enemmän kun paikallaan..

Parin Taika-mukeja,uusia ja halpoja..tätä sarjaa olen keräillytkin ja ostinpa vielä kassinkahvat,niihin täytyy askarrella laukku joskus..

Kirpputorilla kiertelemisen jälkeen maleksimme hetken kaupungilla,silmiin osui vallan viehättävä lahjatavaraliike johon oli sitten kerrassaan pakko poiketa.Ja mikä ihmemaa se olikaan!! Niin ihania tavaroita ja koriste-esineita!! Olin pakotettu ostamaan alla kuvassa näkyvän koristelyhtyparin,ihana!!

Ostosten jälkeen kävimme Rossossa syömässä.Kotiin ajellessa aurinko lämmitti ja vatta täynnä kumpikin haukotteli siihen malliin että luulen etten ollut ainoa joka otti päivätorkut kotiin päästyä Mutta kyllä oli mukava päivä!