Hirvittävien lumitöiden lomassa (tänään  tuntui ihan pienenpienen hetken verran siltä että voisi asua kerrostalossa ) olen puikkojen kanssa heilunut ahkerasti.

Huopatöppösiä on meneillään kahdetkin.Kävi nimittäin niin ,että ahersin tyttärelle joululahjaa eli huopuvia tossuja ja yllätys syllätys..ne olikin neulottu eri langalla   joten kun otin ne koneesta,olivat ne aivan eri kokoiset..hupsista!! Nyt on eriparitossut ja piti käydä ostamassa kahtakin lankaa lisää.Yrityksenä tehdä kummallekkin nyt sitten se pari..joku toinenkin saa siis tossut jouluksi.

Isälleni tein peruspipon,näitä hukkuu aina vuoden mittaan häneltä muutama,ajattelin taas täydentää varastoa.

Lisäksi kuvissa todella hätäisesti tehty kännypussi jälkikasvulle,eihän se tosiaan maailman kaunein ole mutta eläinrakkaalle muksulle kelpasi kyllä!

Viikonloppu tulossa ja ohjelmaa luvassa.Huomenna tytön jumpan joulujuhla.Sinne olen luvannut muutaman huovutuksen arpajaispalkinnoksi.

Sunnuntaina taas paikkakunnan peräti neljät joulumyyjäiset,ajattelin kiertää ne kaikki läpi,koska ihme ja kumma, olen onnistunut toistaiseksi välttämään jokaiset lähiseudulla pidetyt jouluhässäkät!