Niin se vaan loma lähenee loppuaan ja on kyllä ollut varsin puuhakkaat viikot! Vierailimme tyttären kanssa Tukholmassa siskoni luona viikon ajan..tuli kierreltyä Skansen,Uppsalassa Pekka Töpöhännän tykönä,erilaisia puutarhoita ihailimme ja Söderteljessä vierailimme kotieläinpihassa.Ihanaa oli , mutta koti on niiiin kiva paikka että vielä ihanampaa oli kotiinpaluu.

Sittemmin olen keskittynyt taas puutarhassa mylläämiseen ihan urakalla,en ymmärrä miten "unohdun" välillä tuntikausiksi pihatöihin vaikka en varsinaisesti sinne ole mitään uutta suunnitellutkaan..se vaan vie mennessään

Nyt on tullut myös jo vähän kiire huovutustilausten jotka lupasin töihin palatessani..niitäkin olen onnistunut väkertämään,yhtä lammasta uupuu yhä mutta onhan tässä muutama päivä aikaakin vielä.

Olen saanut myös isohkon tilauksen tuttavapiiristäni,liki sata huovutustyötä häihin kiitoslahjoiksi ( en edes tiennyt tuollaisesta tavasta,ennen annettiin se häämakeinen) Urakka on melkoinen,tosin 90 kpl on avaimenperiä mutta on niissäkin oma väkertämisensä.Loput 7 ovat muumihahmoja lapsille.Aikaa on onneksi elokuulle asti ja hommat jo hyvällä mallilla.

Kaikenkaikkiaan loma on ollut upea.Tämä vapaus suunnitella päivänsä mielihalujensa mukaan!!..tänkkaad pian alkavaa vuorotteluvapaata!!