Huomisen jälkeen olisi paluu työelämää kuukauden tauon jälkeen.On vaivannut olkapää  (hoitotyön iloja nämä "ruumiinvammat") ja tytär sairastellut mutta ehkäpä nyt pääsee/joutuu töihin  !

Aamulla saatoin muksun eskariin josta lähdin muutaman ystävän kera pitkälle kävelylenkille,he iso kasa koiria mukanaan,minä sauvoen.Hiki tuli ja nyt on mukava olla. Kotona imurointia ja leikin myös putkimiestä kun vessan lavuaari ei suostunut enää vetämään..no nytpä vetää! (melkein annoin aplodit itselleni)

Siirsin myös sisällä talvehtimassa olleen muratin ulos kuistille mutta huomasin sitten että sepä ei kyllä enää ole edes hengissä..höh..Eilen  kauppareissulla tarttui mukaan muutama juniori-siemenpussi ja niitä tyttären kanssa kylvimme illalla..yrityksenä kasvattaa koristekurpitsaa,halloweenkurpitsaa ja kalebassiköynnöstä.Alkaa vaan kaikki ikkunalaudat ja sivupöydät olemaan niin täynnä kylvöjä ettei oikein mahdu enää.Kunpa saisi tuonne pihalle pienenpienen kasvihuoneen! Viime syksynä aloittelin takapihalle yrttitarhaa,ja nyt on useita yrttilajeja myös itämässä..saapi nähdä mitä saan aikaiseksi,sen verran aloittelija näissä "hyöty"kasvijutuissa.Parasta koko puuhassahan on kuitenkin juuri se suunnittelu,tekeminen ja näprääminen,onnistuminen on sitten plussaa

Kello käy,on kipitettävä eskarilaista vastaan,toivottavasti näen matkalla auringon!