Tänään startattiin jo ajoissa tyttären kanssa isomummin ja -ukin kesäpaikalle heitä tervehtimään.Oli makkarat ja maissit mukana ja ne grillattiin pihamajassa.Ja lämmintä riitti!

Tehtiin vähän pihahommiakin,leikkasin mm.ison koripajun josta toin oksia kotiinkin..ei ole hajuakaan voiko nämä lähteä kasvamaan mutta aion kuitenkin yrittää sitä elävää aitaa tehdä tai kenties pientä majaa.Menen kuitenkin vasta illalla ähräämään,nyt siellä ei pysty tuon ystävämme auringon ansiosta.

Innostuin heilumaan kamerankin kanssa ja tähän laitankin muutaman pirteän kukkakuvan.Mummin piha on selllaisessa puolivillissä tilassa ja sieltä löytyy kaikkea ihanaa. Yleensä teen löytöretkiä myös heidän mökkinsä ullakolle löytäen aina jotain kotiin viemistä mutta tällä kertaa siellä oli aivan liian kuuma. Täytyy sanoa että on olleet lomailmat kohdallaan viime päivinä.

Kotimatkalla jälkikasvun piti päästä uimaan ja viihtyikin järvessä ihan ajan kanssa.Ei muuten ollut tungosta! Veden lämpötilasta ei tietoa kun ei rannassa mittaria ollut vielä mutta minun mielestä se oli kyllä sarjaa liian kylmää. Viimein oli tyttö komennettava ylös kun itseä niin hirvitti