..taas Tukholmassa siskon perheen tykönä minilomalla.Olimme siis koko perhe autolla ja laivalla.Mieheni reissaa jatkuvasti valkoisilla laivoilla työnsä puolesta ja kerää niitä clubipisteitä ja niillä me nyt seilasimme ilmaiseksi.Hytti on yleensä se commedore ja täytyy tunnustaa että hyvään tottuu..en ihan heti lähtisi ikkunattomaan hyttiin tai edes ikkunalliseen ellen näkisi ulos..jonkinlainen ahtaan paikan kammo kai

Mutta täällä oli jo kivasti tilaa..ja varsinkin takaisinpäin tullessa tuo iso ikkuna ja patjat sen edessä olivat aivan mahtavat..kovasti kuvia otin kauniista jäisestä merestä! Niistä lisää myöhemmin..

Ikkuna oli vielä keulassa joten näkymät oli huimat!

 

No mitäs ruotsiin?? Kiva oli siskoa ja perhettä nähdä tietenkin.Ilmat oli hiukan leudommat kun meillä suomessa lähtiessämme mutta talvi se oli sielläkin.

Kävimme keskustassa(sisko asuu Norsborgissa,Tukholman"laitakaupungilla" eli maalla) Nordiska museumissa ja upea oli rakennus ja kivoja näyttelyitä siellä.Laskimme muuten että Tukholman 75stä museosta olemme kolunneet läpi vasta 12..eli sarkaa riittää vielä..

Heti aulassa jökötti mahtavan kokoinen Kustaa Vaasa.Tämä kuva otettu yläkerroksista joten koko ei ilmene.

Tässä aulan katto,joka oli todella kaunis

Sitten kuvia kierrokselta

Muksuja säälitti nämä entisajan kerjäläiset

Vanhanajan leluja

Pienin museonkävijämme ei jaksanut skarppina koko aikaa (kovin on jotkut kuvat huonolaatuisia,sori siitä)

Näitä katselin innokkaasti,jotenkin nuo nukkekodit kiehtovat vaikken itse harrastakaan niitä

Yhtenä päivänä shoppailimme sen mitä vekarat jaksoivat mukana.Ikea ja muutama askarteluliike tuli koluttua,mutta melko laihaksi jäi saalis.Jotain pientä somaa ostin.

Mukavaa oli reissussa mutta vielä mukavampi on taas kotona! Lomapäiviä on vielä muutama ja siihen muutama vapaa päälle!