Eilen vietettiin ystävän kanssa mukava päivä.Aamusta auton nokka kohti Ikeaa ja siellä haahuilua,shoppailua,ruokailua ja juoruilua.Takaisinpäin ajellessa vielä pysähdys pullakahveilla ja vähän lisää ostoksia..kyllä oli mukava päivä!

Ja mitä Ikeasta tarttui mukaan? Paljon "pientä tarpeellista" ja ennen kaikkea laatikostotasot uuteen kylpyhuoneeseen (remontti alkaa parin viikon kuluttua)  Illalla oli sitten jo pakko toinen tasoista koota jotta näkisin onko se aivan yhtä ihana kun siellä kaupassakin    ja olihan se!

Käsitöitä en sitten eilen ehtinyt edes miettiä,oli tyttären kiikuttamista jumpalle ja yömyöhään piti taas syventyä vanhojen sarjojen ihmeelliseen maailmaan.Aloitin Jaettu Maa-sarjan katselu-urakan dvdltä.Nautin isosti kun saan rauhoittua sohvan nurkkaan muun perheen jo nukkuessa!

Mutta kummallinen on ihmisen mieli..tänään musta tuntuu etten ole viime aikoina saanut mitään aikaiseksi (ihan kun JOSKUS ei saisi ottaa rennosti) joten listalla olisi taimien koulimista ja kirppiskuorman tekoa ja luulen että tuonne pihallekin päädyn vielä patsastelemaan josko voisi jo jotakin nurkkaa rapsutella.Lumi sulaa tuskastuttavan hitaasti,kovasti suunnittelen tuhkansirotushyökkäystä takapihalle..

Kunpa olisi jo kesä!