Käväisimme ystäväni ja tyttäreni kanssa rentoutumassa Pärnussa.Tallinnassa olen käynyt aiemmin,mutta en pidemmällä Virossa.Ja oli kyllä ihan huippumukava reissu.Laivalla yli (mennessä keinutti siihen malliin että meinasi tulla paha olo) sitten kahden tunnin bussimatka,jonka aikana näki kivasti maisemia ja sitten oltiinkin jo perillä.Majoituimme Tervise Paradiseen joka on uusin Pärnun kylpylähotelleista..ja lapsille kuulemma eniten aktiviteettia.

Ja hetken huilattuamme olikin aika pulahtaa vesipuiston roiskeisiin.Melko haipakkaa tyttö meitä veikin ja sitä tunsi kyllä itsensä melkein lapseksi taas.Pakettiimme kuului vesipuston rajaton käyttö,joten tuli tuolla ryplättyä useampi tunti!

Ehdimme toki muutakin,kävelyretki lähiympäristöön,rannalle..Pärnun kuuluisat hiekkarannat alkavat heti Tervise paradisen kohdalta.Taxilla (joka on HALPAA suomen hintoihin verrattuna)kävimme ostoksilla ja kummastelemassa arkkitehtuuria,upouutta ja ränsistynyttä rinta rinnan.Kadut tekivät välillä tepposia,usein puuttui nimikyltti tai ne jatkuivatkin muutaman mutkan jälkeen..ilman karttaa ei todellakaan olisi osattu suunnistaa! Mutta ihanan näköistä oli,voin kuvitella miten mahtavaa kesällä!

Jotakin miinusta..osa ihmisistä oli töykeäntuntuisia,siis asiakaspalvelussa olevat...vaikkakin suurin osa ystävällisiä(valitettavasti ne töykeät vaan jäävät mieleen) ja neljästä tähdestä huolimatta hotellin ruoka oli välttävää,melko paljon tarjolla päivästä toiseen samaa eikä todellakaan lapsille maistuvaa.Sinänsä harmi koska pakettiimme kuului kaksi ateriaa päivässä.

Hoitoja oli jos jonkinlaista.Hinnat taas huomattavasti halvempia kuin suomessa.

Torstaista sunnuntaihin vierähti nopeasti ja matkan ahdistavin osuus oli Tallinnassa terminaalissa jonotettaessa ja siirryttäessä laivaan.Ihmiset ryntäilivät ja tuuppivat lapset ja vammaiset pois tieltään ehtiäkseen ensin!Todella raivostuttavaa! Ehkä seuraavalla kerralla oma auto olisi paikallaan

kaikenkaikkiaan ihanaa oli ja suosittelen todella!