Niinkun jo ilmi käynyt on, tykkään kierrellä kirpputoreja ihan ajan kanssa.Usein vietän päivän eri kirppiksiä kierrellen,joskus kaveri matkassa mutta yhtä usein yksin.Kaikenlaista on tullut kotiin kannettua,aiemmin paljon turhaakin(miehen mielestä vieläkin) mutta nykyään osaan jo melko hyvin "poimia" jutut joille tosiaan löydän käyttöä. Tavaroita on ripoteltu kotiimme,puutarhaan ,osaa säästän mökille (ei ole kyllä vielä edes sitä mökkiä)  ja osan tuunaan itselle käytettäväksi tai kavereille annettavaksi.

En koskaan osta mitään hintavaa,koska mielestäni kirpputorilta ostetaan kirpputoritavaraa.Liian usein tosin näkee ihan liian kallista kamaa,tai halpaa mutta täysin roskaa.En esim ymmärrä miten joku kuvittelee käytettyjen alusvaatteiden menevän kaupaksi..no,esimerkkejä olisi paljon muitakin.Itse ostelen enemmän tavaraa kuin vaatteita,vaikka hyvän osuessa kohdalle kelpaavat nekin!

Tässä muutamia ostoksia

 

Nämä söpikset kannut oli pelastettava sen tulevan mökin johonkin sisustukseen sovitettavaksi

 

Tämä on kai ollut ihan koriste-esineenä ja sitä se on vieläkin,mutta myös avainpuu eteisen lipastolla

 

Petsaus vielä vähän kesken

 

Näitä olisi tarkoitus "tuunata" kera maalin ja sapluunoiden

 

Tämä levyteline näytti myös niin hauskalta että pitihän se ostaa.Sai paikan vierashuoneesta jonne olisi haaveena saada vanha grammari kaveriksi!